11 June 2012

my secret weapon

dah 1 week camera handphone xleh guna

bukan camera yg rosak tapi tepon sony cabuk tu xleh detect SD card (memory card)

sbb ia berkadar lansung maka camera pon xleh guna jgk

agaknye sbb xde space nak simpan pic kot

ni semua gara2 anak bongsu sementara campak tepon lepas kena marah ngan anak sulung kekal 

anak oh anak...

beginilah nasib bila punya anak 'jantan' yg ramai (eh, 2 pon dikira ramai ke?)

mungkin kurang keseimbangan di situ

perlu 'produce' 2 more girls

mungkin isi rumah kami akan bertambah harmoni..hihihi :D

berbalik pada cerita tepon tadi

disebabkan camera tepon x bleh guna x dpt nak kongsi hasil2 projek

bleh je guna kamera tapi malas

buat sementara ni xde la gambar2 nak selit dlm entri lepas ni

boring la kan entri tanpa gambar

nampak tulisan je 

nasib baik ade satu pic yg sempat di upload FB sebelum 'kemalangan' tu

dapat la copy dan selit dalam entri ni


haa...

baru la ceria skit..


i called them "SECRET WEAPON"


2 comments:

  1. Replies
    1. tq!!hihi..bekas tomyan paste dah jadi bekas letak 'senjata' :)

      Delete