28 May 2013

hat with applique - for sale

ok, hari ni kita kasi up 2 entri terus

bukan selalu kerajinan dan kelapangan datang..hihi

lately, mood crochet saya adalah mood buat topi

rasa mcm dah lama tak buat topi

kebetulan plak ternampak topi comey di My Merry Messy Life

haihhhh..tak boleh tahan gatal tangan nak mengait topi yang sama

Crochet Sun Hat for Toddlers - Free Pattern

benang cotton yang beli dulu pon tak guna lagi

so, masanya sudah tiba..hihih

biasanya bila saya beli benang yang berkualiti dan pricey saya sayang nak guna

saya akan pastikan benang itu digunakan untuk kait benda yang betol2 saya terer buat dan cantik

dan hasil daripada itu

taraaaaaa...


ok, kita tgk gambar satu persatu

flower applique (suit 2-3 yrs)


bunny applique ( suit 6-18 months)


owl applique ( suit 1-2 yrs )


 heart applique ( suit 6-18 months)

saya mmg suka sgt topi2 ni

lembut dan gebu sebab benang yang digunakan adalah cotton tebal
 
tapi sbb saya takde anak perempuan saya let go pada yang sudi

so far 2 drpdnya dah bertuan

tinggal yang flower dan owl applique saje yang masih mencari tuan baru

ada ke yang sudi menjadi tuan mereka?

 

2 comments:

  1. Syira, klu ada anak laki punya atau unisex punya iklankan jugak ye :)

    ReplyDelete